Isnin, Februari 23, 2009

Anak Pengerusi SPRM pun HAMPEH!!! Apa nak jadi?


Anak kepada Ahmad Said Hamdan Pengerusi Suruhanjaya Rasuah Malaysia bernama AHMAD SHAUQI BIN AHMAD SAID yang bekerja sebagai seorang Juruterbang MAS telah ditangkap dan didenda oleh mahkamah Australia kerana kesalahan membawa masuk bahan lucah kanak-kanak bawah umur (child pornography) ke negara Australia.


Ahmad Shauqi bin Ahmad Said kelihatan digari di Mahkamah Majistret Adelaide kerana dituduh mengimpot bahan yang dilarang.

Pegawai kastam Australia menahan Shauqi yang berumur 25 di Lapangan Terbang Antarabangsa Adelaide semalam, selepas menemui 3 fail video mengandungi bahan lucah kanak-kanak bawah umur.

Sementara itu, Syarikat Penerbangan MAS telah menggantung Ahmad Shauqi nombor kakitangannya 1086993 daripada melakukan penerbangan bagi membolehkan satu siasatan dalaman diambil oleh syarikat penerbangan nasional berkenaan.

Beberapa forum di internet melihat kehinaan yang menimpa Ahmad Said Hamdan ini adalah sebagai satu "balasan" terhadap sikap Pengerusi SPRM yang telah menjadi bahan kritikan rakyat yang dianggap terlalu "banyak melakukan kesalahan pilih kasih dan bias" di dalam tindakannya.

Baru-baru ini Ahmad Said Hamdan dengan terang-terangan telah melakukan kesalahan apabila dilihat cuba bertindak mencemarkan nama-nama pemimpin Pakatan Rakyat dengan membuat kenyataan berbaur politik."

Beliau akan terus ditimpa kehinaan dan keaiban jika beliau tidak berhenti dari melakukan kerja-kerja hina bagi pihak UMNO/BN, kita akan berdoa agar Allah akan dedahkan kebenarannya," tegas seorang forummer yang berang dengan gelagat pengampu-pengampu seperti Ahmad Said hamdan ini.p/s - cehhh...nak kejut pemimpin PR kata ada bukti kukuh nak dakwa konon...cam la dia tu Peguam Negara...Bak kata pepatah, Paku dulang, paku serpih...Nak Gempak Orang, Anak Dia yang melebih-lebih...Nihhh...Piiii Raaaaahhhhhh...!!!!!


From Tranungkite.net

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

baru_baru ni aya pun dapat e_mail gambar anak nazri aziz yg minum arak dan berkepit nga pompuan seksi

Huzaifah's View berkata...

memang tak guna puak-puak ni...apa nak jadi agaknya negara ini kelak di tangan mereka!

Tanpa Nama berkata...

Inilah di namakan negara yang bakal hancur tenggelam dan perlu kita selamatkan... kalau ada gambar kepit mengepit tu kasi poskanlah kat sini. nak juge kita nengok tu..

Ini juga dikatakan bapa kencing berdiri daN PASTI ANAK KENCING BERLARI... KALAU BETULLAH.. MUDAH-0MUDAHAN TIDAKLAH KOT

Mr Badukang